• 100 % NAJBOLJA MUZIKA

  Stalni motivi naseg programa su uzbudjenje, zabava i avantura, i upravo tako vidimo svoju misiju. Ne plasimo se izazova. Vodjeni zeljom, ambicijom, potrebom, upusteni smo u avanturu zvanu RADIO. Postovani slusaoci, Vi ste nas vetar u ledja. Hvala Vam na podrsci i poverenju, slusajte prave hitove, i budite na pravom mestu.

  PUSTI RADIO UZIVO

 • SKAY JE VAS NOVI PRIJATELJ

  Proslavicemo lepe stvari i ostati hrabri i nezavisni. Bez straha, posteno. Stalno cemo pomerati granice. Razvijacemo se zajedno sa svojim slusaocima. Od njih cemo uciti kako da budemo jos bolji, jos zabavniji. Siricemo pozitivna razmisljanja, promovisati prave vrednosti, ali i ukazivati na greske i propuste. To je nasa obaveza i duznost sa kojom cemo se uhvati u kostac, svakako zbog Vas dragi slusaoci, jer zbog Vas i postojimo.

  PUSTI RADIO UZIVO

 • SAMO NAS SLUSAJTE

  Svesni smo da je ljudsko uvo najveci senzor, zato postujemo estetiku radiofonskog izraza, posebno vodimo racuna o kvalitetu zvuka koji je nas prioritet pre svega. Programom motivisemo, stvaramo raspolozenje i podsticemo emocije i razmisljanje, pratimo zivot iz minuta u minut. Programsko sarenilo nas cini drugacijim. Emitujemo program koji privlaci i drzi paznju. Otvoreni smo za saradnju, spremni za nove ideje. Jer u rukama drzimo kljuc jednog uspresno formatiranog radija.

  PUSTI RADIO UZIVO

 • 1
 • 2
 • 3

Novi hitovi na radiju SKAY

Sandra Afrika Sandra Afrika
Ljubav stara
Igor X Milica Pavlovic
Demantujem
Seka Aleksic Milan Stankovic
Faktor rizika
Maya Sasa Matic
Meni treba
Tropico Band Tropico Band
Sta cu tebi ja

 

Retro hitovi narodne muzike

Toma Zdravkovic Toma Zdravkovic
Dal' je moguce
Ana Bekuta Ana Bekuta
Opet imam razloga da zivim
Dragana Mirkovic Dragana Mirkovic
Kad bi znao kako ceznem
Saban Saulic Saban Saulic
Hvala ti za ljubav
Silvana Armenulic Silvana Armenulic
Ciganine ti sto sviras

 

Poštovani, NEKA VAŠA REKLAMA RADI UMESTO VAS. 

Pitate se kako ?  

Veoma jednostavno, prsoto i lako. Obratitete se nama, a mi cemo reci svima. Naime, radio SKAY vam pruza mogucnost reklamiranja vase delatnosti, firme ili sajta putem NAŠEG sajta. Efikasnost reklamiranja cete sigurno osetite vec tokom prvog meseca reklamiranja kod nas. 

Kako funkcioniše ovaj vid reklamiranja ?

Umesto ove promo slike, moze stajati logo vaseg preduzeca, ili firme, kada korisnik "klikne" na vašu sliku, automatski se ispod otvara clanak sa uvecanim logotipom vaseg preduzeca,  opisom delatnosti kojom se bavite, sa svim kontakt podacima vaseg preduzeca i firme.

Kontaktirajte našu marketing sluzbu, i ugovorite reklamu još odmah, jer poseban popust nudimo prvim klijentima koji nam se jave na broj telefona 062/555-830.

 I ne zaboravite SVAKI MARKETING JE DOBAR MARKETING - to je kljuc naseg uspeha i postojanja, saradjujte sa uspešnima !!

 

 

062/555 - 830

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 skayradio

Slusaj SKAY uzivo

Nasi prijatelji

emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60>emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60emportal 120x60

image image