Typing text B
Slušajte nas 
NA  88.9  MHz FM  Stereo
NA  97.7  MHz FM  Stereo
put em  li ve  stre am-a

SKAY Audio produkcija


 

Radio Skay Audio produkcija a

 

Profesionalni spikeri za televizijske i radio reklame


Posle višegodišnjeg  iskustva u radu sa medijima, predstavljamo pravi srpski brend SKAY MEDIA TEAM, otvoren za saradnju sa nezavisnim produkcijama, marketing agencijama radio stanicama kao i sa klijentima na teritoriji cele Srbije.

Kroz godine iskustva zahvaljujuci kvalitetnim vokalima, spikeri SKAY MEDIA TEAM-a, iza sebe  imaju veliki broj uspešnih projekata, u kategorijama radio reklama, džinglova, kratkometražnih filmova i raznih kinematografskih dela.

Internet je omogucio da jednostavno i brzo stupimo u kontakt sa mnogim kompanijama, kreativnim agencijama, radio stanicama širom Srbije. Više nije važno da li se nalazimo u istom gradu, jer usnimavanje vokala spikera i kompletna audio produkcija, obavlja se u studiju koji je posebno prilagodjen za tu namenu i poseduje profesionalnu opremu visokih performansi.

 

SKAY MEDIA TEAM  vam po najpovoljnijim cenama u zemlji pruža profesionalnu glasovnu podršku


• Radio reklame, 

• TV reklame - samo audio, 

• Džinglovi, 

• Radijske i tv spice

• Govorni automati

• Komponovane muzicke podloge za (vesti, vremensku prognozu, sportske vesti, informativne emisije, autorske emisije i sl.)

 

Primeri


 

 

Radio Skay Audio produkcija b

 

 

Radio Dzinglovi, Reklamni Spot, Produkcija Reklama - nikakav problem !!!


Naš tim koji cine profesionalni spikeri i producenti sa dugogodisnjim iskustvom, ucestvuje u izradi radio reklama i svih vrsta dzinglova. Kompletna radijska produkcija reklamnih  spotova i dzinglova je vrhunskog kvaliteta. Prilikom izrade reklama, dzinglova i zvuka, koriste se produkcioni elementi, muzicke podloge, posebno prilagodjene radijskoj i TV industriji, kao i specijalizovani efekti. Takodje zelimo da dodamo da veliki akcenat stavljamo i na mastering reklame ili ti finalizaciju reklamnog spota. Na Vama je samo da odaberete tip reklame kakvu želite da snimimo za vas, i budite uvereni da vasa reklama nece proci nezapazeno kod publike. 

 

Radio Skay Audio produkcija c

 


SKAY Audio produkcija: 062/555-830


 

Proces izrade radio reklame i prednosti reklamiranja na radiju


 

Koliko je važan tekst reklamne poruke? 

Kreiranje teksta reklamne poruke podrazumeva profesionalan i kreativan pristup.  Kljuc uspeha je u pronalaženju pravih reci kojima se obracate vašim potencijalnim kupcima, a to je najbolji nacin da potpuno priblizite svoje proizvode i usluge. Moc medija u ovom slucaju je presudna, a sam tekst  igra kljucnu ulogu. Ovaj segment uvek treba prepustiti copywriterima, u nasem timu tu ulogu igra IVANA BOGDANOV.

 

Sta podrazumeva dobra reklama ? 

Reklama je pre svega proizvod ozbiljne analize tržišta, potrošaca i konkurencije. Samo ozbiljnom  analizom  se može zakljuciti šta to treba  reci  potencijalnim kupcima. Tek kad znate šta treba da kažete, možete smišljati nacin na koji cete to uciniti, kojom porukom, kakvim spotom. Važno je znati da reklama ne treba da se dopadne svima , vec onima kojima je namenjena.

 

Ko se bavi izradom radio reklama ? 

Mnoge vrhunske reklame su proizvodi marketing agencija. Takve agencije obicno ne pripadaju ni jednoj radio stanici. Izrada radio reklame je vrlo specificna jer za razliku od drugih vidova reklamiranja, radio reklamom kod slušalaca možete okupirati samo culo sluha.  Zato je važno da dobro napisan tekst, cita odlican spiker. Nacin interpretacije spikera, dikcija,  kao  i boja njegovog glasa bice  od presudnog znacaja i direktno ce  uticati na  efekat koji  reklama postiže kroz fazu svog emitovanja.

 

Radio Skay Audio produkcija d

 

Oglašavanje na radiju i zakup termina za emitovanje spota ?

Posle finalne izrade radio reklame, potrebno je omoguciti da je slušaoci negde cuju. Vreme u kome  se radio reklame objavljuju  slušaocima, zakupljuje  se od radio stanice. Podesecam vas da takav vid reklamiranja nudi i radio SKAY.  Pri zakupu termina za emitovanje reklame uvek se ima u vidu da su najbolji oni termini kada je veliki broj slušalaca na poslu ili kod kuce, ali ne treba zaboraviti ni one koji radio slušaju u kolima. Najbolji vremenski termini bi bili rano ujutro, tokom pre podneva, kada su ljudi uveliko na poslu, ili u povratku sa posla, zatim tokom kasnih popodneva, nakon rucka, a pre vecernjih vesti. U principu sve zavisi od toga šta se reklamira i kojoj ciljnoj grupi  je radio reklama namenjena.

 

Kada je u pitanju promocija putem radija,  tri stvari treba uzeti u obzir


•    Reklamiranje na  radio stanicama koje  najviše sluša  publika (ciljna grupa)  kojoj se proizvod želi prodati

•    Reklama mora biti dovoljno kreativna kako bi  “zapala slušaocu za uho”

•    Reklama mora biti ponovljena dovoljan broj puta u toku dana, kako bi je slušalac registrovao.

 

Koje su prednosti reklamiranja  na radiju ?


Oglašavanje na radiju predstavlja odlican vid komuniciranja sa  ciljnom publikom. Istraživanja radjena u poslednjih par godina pokazuju da se radio sve više sluša. Pojava  smart telefona,  internet okruženje omogucili su da radio bude uz nas i kada smo u pokretu. Dostupan je u svakom trenutku, cena oglašavanja je višestruko niža u odnosu na TV,  a slušaoci gotovo nikada nece promeniti svoju omiljenu radio stanicu kada na njoj krenu reklame.

 

 

Svi uneseni podaci kao i audio fajlovi na sajtu postavljeni su iskljucivo kao demonstrativni primeri, vokalnih-audio tehnika. Nemaju za cilj niti jedan vid promocije proizvoda koji se u okviru demo primera vide ili cuju. Zabranjeno je kopiranje bilo kog sadrzaja, sa bilo koje strane sajta. Svaki govorni segment, audio ili video zapis na ovom sajtu zasticen je zakonom o autorskim pravima i ne moze se koristiti van ovog sajta, ni pod kojim uslovima bez prethodne saglasnosti njegovih autora. Za sve detalje obratite se na kontakt telefon: 062/555-830 ili putem mejla Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.