Typing text B
Slušajte nas 
NA  88.9  MHz FM  Stereo
NA  97.7  MHz FM  Stereo
put em  li ve  stre am-a

Pravila upotrebe sadržaja


 

Radio Skay Logo

 

Veb sajt Radija SKAY je novi informacioni i komunikacioni servis koji je Radio Skay realizovao radi poboljšanja prisustva na Internetu. Korišcenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa sajta Radija SKAY.


Ograniceno korišcenje

Sadržaji Veb sajta u iskljucivom i potpunom su vlasništvu Radija SKAY. Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Radija SKAY, izuzev u slucaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk racunara pojedinacnog korisnika radi licne upotrebe.

Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zašticena su imena i u vlasništvu Radija SKAY i ne mogu biti korišceni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Radija SKAY. Bilo koja od robnih marki ili imena ukljucujuci ime Radio SKAY ne može biti ukljuceni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Radija SKAY.


Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Radija SKAY predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i  Radio SKAY  veruje da su tacni. Medjutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa  Radiom SKAY  ili kupi nekih od proizvoda Radija SKAY ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu vec da uputi direktan upit odgovarajucoj instanci u Radiju SKAY.  Radio SKAY  ne pruža bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj nacin ne može biti odgovoran za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišcenjem informacija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehnicke netacnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.


Linkovi

Radio SKAY  ne preuzima odgovornost za materijale koje su nacinila ili publikovala treca lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Radija SKAY. Ako odlucite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to cinite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili slicnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znace istovremeno da  Radio SKAY  na bilo koji nacin sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pometunih Veb sajtova ili strana.


Modifikovanje i promena pravila

Radio SKAY  zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznacene pod « privatnost « i « copyright «.


Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Radio SKAY zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.