Typing text B
Slušajte nas 
NA  88.9  MHz FM  Stereo
NA  97.7  MHz FM  Stereo
put em  li ve  stre am-a

Jednim klikom


 

Radio Skay jednim klikom

 

VAŠE JE SAMO DA POŽELITE DA NAS SLUŠATE!


Predstavljamo Vam veoma jednostavan nacin slušanja Radija SKAY - samo jednim klikom preko player-a koji se nalazi na portalu radiostanica.com. Namera nam je da vam što više olakšamo nacine slušanja Radija SKAY. Dovoljno je samo da kliknete OVDE.
 
Ukoliko nemate instaliran odgovarajuci dodatak ne možete pristupiti ovom playeru. Nacin instaliranja dodatka zavisi od internet browser-a koji koristite i verzije operativnog sistema.

 

 

Radio Skay Chrome logo

Kako instalirati Windows media player plug-in u Google Chrome?


Ukoliko nemate instaliran Windows media player plug-in u vašem Google Chrome, prilikom posete našeg player-a na bilo kojoj web stranici, pregledac ce sam prepoznati da vam nedostaje i zatražice da ga instalirate na vrhu web stranice (žuta traka). Sledite sledeca uputstva kako treba instalirati Windows Media Player plug-in na vašem Google Chrom pretraživacu:
 
Za korinsike operativnog sistema Windows XP SP2 (x86, x64), Windows Vista (x86, x64), Windows 7 (x86, x64)
 
1. Posetite sledecu stranu: http://www.interoperabilitybridges.com/ChromeWMP/wmpChrome.crx
2. Ukoliko je potrbno kliknte na dugme Save za ovu datoteku u download traci da biste potvrdili da želite da preuzmete datoteku. Ne brinite - ova datoteka nece naškoditi vašem racunaru.
3. U Google Chrome otvorite prozor sa vašim instaliranim dodacima, tako što cete posetiti ovaj link chrome://chrome/extensions/ ili ga iskopirajte u adress baru.
4. Datoteku koju ste skinuli u 2. koraku jednostavno prevucite u prozoru sa dodacima koji se otvorio.
5. Google Chrome ce da vas pita da li želite da dodate Windows Media Player Extensions. Kliknite na dugme Add (Dodaj).
6. Nakon dodavanja, ukoliko je potrebno omgucite ovaj Plug-in, zatvorite i ponovo pokrenite Google Chrome.
 
Za korisnike MAC
 
1. Posetite sledecu stranu: http://windows.microsoft.com/en-US/windows/windows-media-components-quicktime
2. Kliknite Free download, da biste instalirali Filip4Mac.
3. Ukoliko je potrbno kliknte na dugme Save za ovu datoteku u download traci da biste potvrdili da želite da preuzmete datoteku. Ne brinite - ova datoteka nece naškoditi vašem racunaru.
4. Montirajte .dmg datoteku.
5. Kliknite na Filip4Mac WMV.mpkg.
6. Pratite uputstva na ekranu da biste završili instaliranje Filip4Mac.
7. Zatvorite i ponovo pokrenite Google Chrome.
8. U Google Chrome otvorite prozor sa vašim instaliranim dodacima, tako što cete posetiti ovaj link chrome://chrome/extensions/ ili ga iskopirajte u adress baru.
9. Kliknite na Enable (Omoguci) za Filip4Mac. Ukoliko imate problema i ne možete da omogucite ovaj plug-in, kliknite na Details (Detalji) u gornjem desnom uglu stranice i kliknite Enable again (Ponovo omoguci)

 

 

Radio Skay Firefox logo

Kako instalirati Windows media player plug-in u Firefox-u?


Ukoliko nemate instaliran Windows media player plug-in u vašem Firefox pretraživacu, prilikom posete našeg player-a na bilo kojoj web stranici, pregledac ce sam prepoznati da vam nedostaje ovaj plug-in i zatražice da ga instalirate na vrhu web stranice (žuta traka). Sledite sledeca uputstva kako treba instalirati Windows Media Player plug-in na vašem Firefox pretraživacu:
 
Za korinsike operativnog sistema Windows XP SP2 (x86, x64), Windows Vista (x86, x64), Windows 7 (x86, x64)
 
1. Posetite sledecu stranu: http://interoplabs.blob.core.windows.net/wmpff/wmpfirefoxplugin.exe
2. Ukoliko je potrbno kliknte na dugme Save za ovu datoteku u download traci da biste potvrdili da želite da preuzmete datoteku. Ne brinite - ova datoteka nece naškoditi vašem racunaru.
3. Nakon skidanja ovog plug-in, pre pocetka instalacije morate da zatvorite sve web pretraživace na vašem racunaru.
4. Pokrenite datoteku koju ste skinuli u 2. koraku. Instalacija Windows Media Player Firefox plug-in može zahtevati administrativni pristup vašem racunaru. Ukoliko je potrebno, prihvatite.
5. Pratite uputstva na ekranu da biste završili instaliranju ovog plug-in.
6. Nakon završene instalacije, ponovo pokrenite Firefox.
7. Proverite da li je omogucen ili onemogucen Windows Media Player Firefox Plug-in. Na vrhu prozora Firefox kliknite na dugme Firefox (Tools (Alatke) za Windows XP), a zatim kliknite na Add-ons (Dodaci). Otvorice se novi prozor. Kliknite na Plugins panel sa leve strane.
8. Na listi dodataka pronacite Microsoft Windows Media Player Firefox Plugin. Ukoliko nije omogucen kliknite na dugme Enable (Omoguci).

 


Ukoliko imate pitanja ili problema i dalje pri prijemu našeg radija, možete se obratiti našoj tehnickoj podršci 24 casa dnevno putem e-mail adrese: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.. U najkracem mogucem roku rešicemo svaki vaš problem.