Typing text B
Slušajte nas 
NA  88.9  MHz FM  Stereo
NA  97.7  MHz FM  Stereo
put em  li ve  stre am-a

Radio SKAY House


 

Radio Skay House

 

Dobro došli na kanal Radija SKAY - House


House (haus) je muzicki stil elektronske muzike. Nastao je sredinom osamdesetih u Cikagu umiksavanjem disko muzike iz sedamdesetih.

Za House je tipican 4/4 takt, ritmicki udarac bas bubnja na svaku cetvrtinku (engl. four to the four) i dobosa na svaku drugu cetvrtinku. Tempo se obicno krece oko 120 taktova u minuti (beat per minute).

Poznati predstavnici danas su:

David Guetta

Daft Punk

Eric Morillo

Roger Sanchez

Armand van Helden

Afrojack

Axwell

Bob Sinclar

Crookers

Deep Dish

Junior Jack

Kaskade

Swedish House Mafia, i mnogi drugi.

Radio SKAY House, ima za cilj i zeli da u etar plasira najvece renomirane hitove svetske produkcijske scene kao i da zabavi odnosno opusti sve svoje slušaoce.

Za muzickog urednika radija SKAY House imenovan je David Slavkovic, poznatiji kao DJ FRANK. Mlad, perspektivan, odgovoran, uspešan i ambiciozan DJ iz Vranja, iza kojeg stoji uspešna petogodišnja karijera iz oblasti DJ-inga, opravdava vaša ocekivanja i ažurno brine da vaše uvo cuje samo prave i proverene stvari.

Svake subote nastupa uživo na radiju SKAY House u okviru emisije "Skay radio SHOW " i to od 19:00h. Sta sve ume, i na koji vas nacin on zabavlja? Ostaje na vama da cujete licno od DJ FRANKA uzivo svake subote od 19h.  

Nama nista drugo ne preostaje osim da vam pozelimo prijatno i ugodno slusanje i DOBAR PRIJEM.

 

Radio SKAY House (Uživo) KLIKNI, SLUŠAJ, UŽIVAJ !!!

 


Ukoliko imate pitanja ili problema pri prijemu našeg radija, možete se obratiti našoj tehnickoj podršci 24 casa dnevno putem e-mail adrese: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.. U najkracem mogucem roku rešicemo svaki vaš problem.